Days till our first baby


98 - Malas

بسم الله الرحمن الرحيم


Bila dah hampir kepada hari peperiksaan, perasaan malas mula mengatasi perasaan rajin. Setiap kali musim peperiksaan, perasaan ini pasti wujud. Harap-harap kali ini diriku mampu mengatasi perasaan malas ini.

Orang lain sibuk membaca, pagi petang malam dan tengah malam, semuanya sibuk membaca, tapi diriku sebaliknya. Tidur dan tidur, itulah yang selalu dibuat. Tidur itu 'best', kalau buka buku, 5 minit pasti akan terlelap.

Ada siapa-siapa yang mampu tolong bagi petua untuk lawan perasaan ini?

Salam Sayang

2 orang berkata-kata:

al zahra said...

erm...ha...ingt perancangn masa dpn..hehehe...mane th kan??~heee~
apepun sbnarnye perasaan malas ni memang kite kena lawan jgk..klao tak cmane nak jwb exam nnt?pastu cmane nak lulus pekse kalo tak leh jwb nnt..pastu bile dah tak lulus kan kena repeat paper plak..pastu kena tambah lg tahun ngaji..pastu lambat lg la nak bg che merasa gaji awak...ha..hehe..apepun doa saya moga dipermudahkanNya usaha awak.. ameen...

niktaufik said...

hihi...
dh cuba lawan,tp kdg2 tewas...xtau nk buat camne dah...

Post a Comment

 
Perubatan Cawangan Iskandriah UPI Iskandariah Alex Academic Team PERUBATAN.ORG
© Copyright 2011 Katakan Ia dari Hatiku V2 Design by niktaufik. Edited by niktaufik

Paparan terbaik menggunakan Internet Explorer 8.0 dan Firefox 3.0 dengan resolusi skrin 1280 x 1024 piksel

track website visits